Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Premieră: New York – Sydney, primul zbor fără escală

Qantas

Compania aeriană australiană Qantas a testat, cu succes, primul zbor ultra-long courrier, fără escală, între New York și Sydney. Maratonul aerian a ținut 19 ore și 16 minute!

Este primul zbor dintr-o serie de trei pe care specialiștii Qantas le documentează. Aceștia vor evalua care este impactul fizic și emoțional asupra pasagerilor în timpul unui zbor atât de lung. La bordul avionului Boeing 787-9 s-au aflat 49 de pasageri, angajați Qantas. Numărul acestora a fost limitat pentru a reduce încărcătura și a-i permite Boeing-ului să zboare 16.000 de kilometri fără să fie realimentat.

Este pentru prima oară când o companie face un astfel de test curajos, potrivit directorului general Qantas, Alan Joyce. Următorul zbor test se întâmplă luna viitoare între Londra și Sydney. Cel mai lung traseu comercial din lume face legătura dintre New York și Singapore și a fost lansat, în 2018, de Singapore Airlines – 18 ore și jumătate de zbor.