Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Ralf Tech privește cerul!

ralf tech

Eclipsa de soare din 2 iulie, vizibilă în America de Sud, i-a inspirat pe francezii de la Ralf Tech să realize un ceas în ediție limitată care să surprindă fantasticul fenomen.

Astfel, în funcție de intensitatea luminii ambientale, cadranul ceasului WRV 1977 Automatique Eclipse își schimbă culoarea și trece de la negru, la gri, precum soarele în timpul eclipsei. Dar asta nu îngrădește cu nimic citirea orei – indexul este vizibil grație aliajului aur galben, argint și cupru.

Look-ul accesoriului, realizat în numai 77 exemplare, este întregit de o brățară elegantă din piele, care se poate schimba ușor cu una din silicon. Iar în această combinație îi testezi fără griji rezistența la apă, până la 200 de metri. Ceasul are un mecanism automat și o rezervă de energie care ține mult mai mult decât o eclipsă – 44 de ore.