Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Record imobiliar la Londra

londra imobil

Cheung Chung Kiu, magnat imobiliar din Honk Kong, este pe cale să cumpere una dintre cele mai scumpe proprietăți din Londra. Potrivit Bloomberg, reședința aflată la sud de Hyde Park costă 210 milioane de lire sterline, adică vreo 245 milioane de euro.

Clădirea cu șapte etaje este la 10 minute de celebrul magazin de lux Harrods, în cartierul Knightsbridge. Imobilul are 45 de camere, piscină, sală de sport, lifturi, și a fost reședința lui Rafiq Hariri, fost prim-ministru libanez până în 2005. Apoi, proprietar a fost Sultan ben Abdelaziz Al Saoud, prințul moștenitor al dinastiei saudite. La moartea sa, în 2011, casa a fost pusă în vânzare însă nu și-a găsit cumpărător până acum.

Deocamdată nu se știe care va fi destinația proprietății Rutland Gate. Unii spun că ar putea fi locuință pentru familia lui Cheung Chung Kiu, sau clădirea construită în anii 1830 va fi transformată în mai multe apartamente de lux. Acest gen de investiție ar putea ajunge la 700 milioane de lire sterline. Asistăm la un record – cea mai scumpă casă vândută la Londra, dacă tranzacția va avea loc.