Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Ring Clock – ai ora la degetul mic!

ring clock

Pentru unii gadget, pentru alții accesoriu fashion, inelul-ceas are tot mai mare succes la public.

Tehnologia e simplă – în acest mic cilindru a fost introdusă o baterie reîncărcabilă ultra-lejeră litiu polimer. Astfel, un LED (în culorile portocaliu sau albastru) se aprinde în dreptul cifrelor care corespund orei, atunci când este întors. Lumina se stinge după un minut.

Pentru a reîncărca inelul-ceas e suficient să-l pui într-un dispozitiv fără fir. Reglarea orei se face tot cu ajutorul acestui încărcător. Inelul din oțel inoxidabil 316 L este rezistent la apă până la o adâncime de 30 metri și este disponibil în 18 mărimi și 10 versiuni. Prețul pentru un inel-ceas este de 350 euro, iar bateria se schimbă după trei ani.