Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Sacou vintage YSL, cumpărat cu o sumă record

ysl

382.000 de euro este prețul plătit de reprezentanții muzeului National Gallery of Victoria din Melbourne, Australia, pentru celebrul sacou brodat cu floarea soarelui, creat de designerul Yves Saint Laurent în 1988.

Licitația a avut loc la Christie’s iar suma obținută este una record pentru creațiile YSL. Sacoul cu floarea soarelui face parte dintr-o colecție emblematică Yves Saint Laurent, lansată de creatorul francez în primăvara lui 1988, un omagiu adus pictorului Van Gogh.

Piesa vestimentară unică a fost purtată pe podium de modelul Naomi Campbell. Sacoul cu floare soarelui a fost realizat manual în doar 4 exemplare, iar numai pentru o piesă s-a muncit 600 de ore.