Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Șampania bună se învechește și în adâncul mării!

Sampanie

Tot mai multe case de șampanie sunt atrase de noua modalitate de învechire a licorii într-o „pivniță” din largul mării.

Așa-zisa tehnică a fost descoperită din întâmplare în 2010, când, într-o epavă, la sud de Arhipelagul Aland între Suedia și Finlanda, s-au găsit și 47 de sticle de Veuve Clicquot, șampanie produsă acum mai bine de o sută de ani. Cum șampania era intactă și perfect conservată, mai multe case de șampanie repetă experiența și au pus băutura la învechit pe fundul mării.

Michel Drappier a dus deja 660 de butelii de șampanie la păstrat în largul Mării Mânecii, aproape de orașul Saint Malo. Apoi, pe când încă mai lucra pentru Veuve Clicquot, Dominique Dermaville a lansat programul „Pivniță în mare”. Iar în 2017, Denis Drouin, un inginer specializat în off-shore, a simțit că-i rost de business, a deschis Amphoris și îi invită pe producătorii de vin și șampanie să-și învechească licorile în Atlantic sau la 60 de metri adâncime în largul Mediteranei. Rodolphe Frèrejean, cofondatorul Casei Frèrejean Frères, a lăsat pe mâna Amphoris 300 de sticle din Hussard 2008 și speră să dea lovitura peste ani.