Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Șampanie Moët & Chandon de la… automat

Moët & Chandon, sampanie

Aparatul care îți vinde, pe loc, mini-sticle cu șampanie celebră Moët & Chandon, se află în barul hotelului new-yorkez Lexington Hotel.

Iar ca să o cumperi o sticlă de 200 ml de Imperial Brut sau Imperial Rosé ai nevoie de 25 de dolari, dar nu în monede. Transformi banii în fise, la barul elegant The Stayton Room. Și nu sunt orice fise, arată ca niște galbeni și poartă logo-ul Moët & Chandon.

Deasupra automatului apare și un hashtag, #MoetMoment, astfel că oaspeții sunt invitați, subtil, să posteze și să povestească, pe Instagram, despre noutatea din inima Manhatan-ului. Champagne vending machine este un soi de omagiu adus actriței Marilyn Monroe, care iubea șampania și a locuit în apartamentul 1806 al hotelului, azi botezat Norma Jeane Suite.