Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Savurează Parisul la înălțime

restaurant Jules Verne

Cu o priveliște unică, restaurantul Jules Verne, situat în Turnul Eiffel la etajul al doilea, s-a redeschis recent. Decorul și meniul au fost complet schimbate. Chef Frédéric Anton i-a luat locul celebrului Alain Ducasse.

Renovarea restaurantului a fost coordonată de Aline Asmar d’Amman, arhitectul libanez care s-a ocupat și de șantierul hotelului Crillon, în 2014. Iar totul este la superlativ – estetica se combină perfect cu bunul gust din farfurie. MasterChef-ul de trei stele Michelin, Frédéric Anton, ne propune un “voiaj extraordinar”, cu bunătăți franțuzești pe bază de caviar și fois gras. Pentru un meniu de degustare, compus din 5-7 feluri de preparate, plătiți între 190 și 230 de euro de persoană.

Turnul Eiffel este vizitat anual de 6 milioane de turiști. Iar mulți dintre ei, alături de parizieni, aleg să să ia cina la Jules Verne, admirând orașul luminilor de la 125 de metri înălțime. Astfel, au Parisul la picioare și, iată, stelele în farfurie!