Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

„Seven seas explorer”, cea mai luxoasă croazieră din lume

croazieră seven seas

Cu peste 2.500 opere de artă la bord, semnate de 70 de artiști, printre care faimoșii Chagall, Miro sau Picasso, nava de croazieră este singura din lume care le oferă pasagerilor o selecție de artă atât de bogată. Valoarea tablourilor se ridică la mai bine de 5 milioane de euro.

Ideea unui muzeu pe mare îi aparține lui Frank Del Rio, președintele și directorul general al grupului norvegian Cruise Line Holdings Ltd, care a lansat croaziera „Seven seas explorer”: „Arta este una dintre pasiunile mele. Poate chiar singurul loisir, cu mult înainte să mă ocup de croaziere. Iar acest mediu mi-a oferit o pânză goală pentru a-mi crea propriile colecții. Așa că au urmat ani de zile în care am căutat și cumpărat opere de artă din galerii sau colecții private”.

Chiar dacă valoarea operelor este foarte mare – peste 5 milioane de euro, nu există măsuri de securitate speciale. Clienții și angajații sunt de încredere iar în navă nu intră nimeni necunoscut.