Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Studiu: Cum e cu luxul pe Facebook

facebook

Facebook s-a asociat cu IPSOS MORI ca să afle care este comportamentul consumatorilor de lux pe rețelele sociale. Potrivit studiul realizat în Franța, Italia, Marea Britanie, Hong Kong, Japonia și Statele Unite, 93% dintre consumatorii de lux folosesc Instagram și Facebook.

Așa cum era de așteptat, în era digitalizării informației și comerțului, clienții din industria de lux se uită la prezența brand-urilor pe rețelele sociale înainte de a decide ce și de unde cumpără. 77% dintre cei interogați își consultă telefonul chiar și când sunt în magazin, iar 80% spun că sunt influențați de conținutul postat pe conturile brand-urilor. „Rețelele sociale sunt noile vitrine, unde consumatorii de lux descoperă, caută și aleg ce să cumpere și asta se întâmplă chiar și când se află într-un magazin fizic”, spune Morin Oluwole, directoarea departamentului de Modă și Lux de la Facebook.

Potrivit analizei, rețelele sociale influențează cel mai mult decizia consumatorului de a cumpără produse de lux, înainte revistelor, televiziunii sau chiar site-urilor mărcilor. Creșterea este de 30% față de 2013. În plus, 60% dintre cei care au participat la studiu spun că au citit criticile și recomandările postate pe Facebook și Instagram, iar 29% dintre ei au scris deja pe o rețea socială despre experiența lor de shopping. Procentul ajunge la 47% când vorbim de „Millennials” și „High spenders”.