Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Stutterheim, colecție de haine de ploaie pentru câini

stutterheim dog-coat

Stăpânii de câini responsabili trebuie să aibă grijă de patrupezi în sezonul ploios, așa că, cei de la cunoscutul brand-ul suedez Stutterheim le-au venit în ajutor și au lansat o colecție de haine de ploaie pentru animalele de companie.

După vestele de lux Moncler, create special pentru câini, a venit rândul Stutterheim să lanseze o colecție tare simpatică de haine de ploaie. Așa-zisa pelerină de ploaie canină costă 60 de euro și poate fi comandată de pe site-ul Stutterheim, pentru câini de toate mărimile – de la micuțul Teckel până la solidul ciobănesc german, în 5 variante de culori – negru, alb-gri, bleumarin, galben și verde kaki.

Stutterheim produce pelerine de ploaie clasice și cizme de cauciuc din 2010, iar de-a lungul timpului s-a impus pe piață și a bifat colaborări și lansări importante. Cu Jay-Z, ori Marc Jacobs, de exemplu. În plus, chiar și Kanye West poartă o astfel de pelerină.