Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

T-Rex, un ceas altfel la Only Watch

MB&F și L’Épée a prezentat ineditul ceas de birou Tom & T-Rex la prestigioasa licitație Only Watch, pe 9 noiembrie, la Geneva.

Modelul Tom & T-Rex este plin de simboluri. Mica sculptură atașată în vârful ceasului reprezintă un băiat, Tom, care suferă de distrofie musculară, iar amicul său, dinozaurul T-Rex, îl ajută să meargă și să descopere lumea. Dacă nu participați la licitație, vă puteți cumpăra ceasul, de data aceasta fără Tom, în trei variante de culori – albastru, roșu, verde, la prețul de 22.500 franci elvețieni.

La ediția Only Watch de anul acesta au fost scoase la licitație 50 de ceasuri de la branduri celebre, iar banii obținuți sunt donați pentru cercetarea distrofiei musculare.