Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

The Lion King, filmul de animaţie cu cele mai mari încasări din istoria box-office-ului american

Lion King incasari

Noua versiune a filmului „The Lion King” al studioului Disney a devenit în acest weekend pelicula cu cele mai mari încasări din istoria box-office-ului american.

Potrivit datelor oferite luni de portalul Box Office Mojo, „remake-ul” filmului „The Lion King” a strâns deja 1,337 miliarde de dolari, cifră care depăşeşte recordul deţinut până acum de „Frozen” (2013) con 1,276 miliarde dolari.

Încasările obţinute de „The Lion King” se referă la cifrele absolute obţinute la box-office şi nu au în vedere variaţia preţurilor de-al lungul timpului (inflaţie).

Acest succes stă totuşi sub semnul unei anumite confuzii, având în vedere că în timpul campaniei sale promoţionale, Disney a menţinut ambiguitatea fără să definească producţia ca un film de animaţie sau un film cu acţiune reală.

Este posibil ca prin această strategie a ambiguităţii să fi încercat să sublinieze uimitoarea tehnologie hiperrealistă folosită de regizorul Jon Favreau pentru acest film care aproape că seamănă cu un documentar dar, care, de fapt, a fost creat de computer.

Din sutele de planuri care compun „The Lion King”, unul singur nu a fost realizat digital: imaginea răsăritului de soare deasupra savanei africane cu care începe filmul.

Totuşi, o parte importantă a presei de specialitate a criticat această tehnologie hiperrealistă deoarece ar limita expresivitatea filmului, mai ales dacă se compară cu expresivitatea vizuală a filmului original ‘The Lion King’ din 1994.

„The Lion King” este devansat doar de „Avengers: Endgame” (2019), o altă propunere a Disney care a devenit recent, cu încasări de 2,795 miliarde de dolari, cel mai de succes film la box-office, reuşind să depăşească clasicul „Avatar” (2,789 miliarde) din 2009.