Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Vacheron Constantin, mega flagship store la New York

Vacheron Constantin

Celebrul brand de ceasuri de lux Vacheron Constantin va deschide un nou magazin la New York, în 2021.

Noul mega flagship store va avea două etaje și o suprafață uriașă de aproximativ 4.500 metri pătrați. În perioada construcției, magazinul Vacheron Constantin de pe Madison Constantin va rămâne deschis.

„Vacheron Constantin se află pe piața din America încă din 1817 și a creat special pentru clienții americani mai multe modele de ceasuri, printre care faimosul ceas de buzunar Corps of Engineers. Casa are o istorie îndelungată și în dezvoltarea ceasurilor pentru colecționari și cunoscători. Odată cu noul magazin, vrem să le oferim clienților noștri cel mai bun spațiu, servicii exclusiviste și experiențe grozave”, a declarat Louis Ferla, CEO Vacheron Constantin.

Adresa viitorului magazin Vacheron Constantin din metropola americană este 28 East 57th Street. Brand-ul elvețian, parte din grupul Richemont, are mai multe boutique-uri în Statele Unite și Canada – la New York, Beverly Hills, Miami, Las Vegas, Vancouver și Toronto.