Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Viitorul sună perfect când ai la mână un Ulysse Nardin

Ulysse Nardin

Pasionații de ceasuri cu alarmă sunt invitați să descopere Hourstriker Phantom de la Ulysse Nardin – un ceas elegant, în carcasă de titan de 43 mm, animat de un calibru automat UN 610.

Promotori ai ceasurilor de mână cu sonerie, cei de la Ulysse Nardin au colaborat cu experții în sunet de la Devialet pentru lansarea „fantomei negre”. Numele de Phantom e deja celebru și le aparține celor de la Devialet, companie franceză de lux cu zeci de brevete de invenție și patente originale. Brandul produce, probabil, cele mai bune sisteme audio și boxe wireless din lume.

„Dacă produsele Devialet încearcă să redea auditoriului senzația că artistul se află în fața lor, alarma ceasului Ulysse Nardin aduce cu un veritabil instrument muzical”, Patrick Pruniaux – CEO Ulysse Nardin.

Sunetul alarmei are o rezonanță care atinge 85 de decibeli, o performanță de neegalat în industria de orologerie. Câți decibeli, atâtea exemplare – sunt doar 85 de ceasuri Phantom pe piață iar doar prețul unuia ajunge la 72.500 de dolari.