Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Vreți un Picasso pentru 100 euro?

picasso

Ați citit bine. Casa de licitații Christie’s Paris organizează o tombolă caritabilă, în urma căreia oricare dintre donatori poate câstiga chiar tabloul , pictat de faimosul Picasso, în 1921.

Pentru a participa la inedita tombolă au fost scoase la vânzare 200.000 de bilete a câte 100 de euro. Le puteți cumpăra de pe site- ul https://1picasso100euros.com/. Iar tragerea la sorți va avea loc pe 30 martie la sediul Christie’s Paris. Atenție, online, nu puteți cumpăra mai mult de 30 de bilete!

Acțiunile caritabile din lumea luxului și a artei sunt tot mai numeroase și sunt o ocazie foarte bună de a aduna sume importante de bani pentru sprijinirea cauzelor nobile. Așa s-a gândit și producătoarea TV Peri Cochin când a pus la cale tombola caritabilă pentru a strânge donații în contul asociației internaționale NGO CARE, care vrea să ofere acces la apă potabilă oamenilor din zonele defavorizate din Africa. „Cumpără un bilet cu 100 de euro și oferă acces la apă potabilă pentru 200.000 de oameni din Africa” scrie în deschiderea site-ul dedicat evenimentului. Ba chiar a fost făcut-o și o pagină de facebook cu numele 1picasso100euro.

Tabloul care face subiectul tombolei se află la Muzeul Pablo Picasso din Paris și are o valoare estimată la peste un milion de euro. Ținând cont de scopul nobil, Claude Picasso, fiul pictorului Picasso, a fost de acord să-l “joace” la tombola caritabilă.