Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Zao, aplicația care te poate transforma în DiCaprio sau Marilyn

ZAO

O aplicaţie realizată în China, cu ajutorul căreia utilizatorii îşi pot suprapune chipurile peste cele ale unor vedete sau persoane obişnuite care apar în înregistrări video, a înregistrat în acest weekend milioane de descărcări, dar a suscitat totodată îngrijorări cu privire la protejarea identităţii.

Creşterea popularităţii aplicaţiei şi reacţia negativă a unora dintre utilizatori subliniază faptul că tehnologiile de inteligenţă artificială determină noi îngrijorări cu privire la verificarea identităţii.

Aplicaţia Zao a fost încărcată vineri în magazinul iOS App Store din China şi a devenit imediat virală.

Potrivit unui mesaj publicat de creatorii aplicaţiei pe Weibo – platformă chineză similară Twitter – serverele Zao au fost la un pas de a ceda ca urmare a creşterii subite a traficului.

Utilizatorii Zao se înregistrează cu numărul de telefon şi încarcă fotografii cu chipul lor, realizate cu telefonul inteligent. Ei au posibilitatea de a alege dintre mai multe înregistrări video cu celebrităţi şi pot înlocui feţele acestora cu propriul chip. Clipurile video pot fi apoi distribuite prietenilor.

Utilizatorii Zao pot înlocui astfel chipurile unor vedete din China, dar şi pe cele ale altor celebrităţi, precum Leonardo DiCaprio sau Marilyn Monroe.

Pe măsură ce aplicaţia a devenit virală, unii dintre utilizatori s-au plâns că politica de confidenţialitate a acesteia i-ar putea pune în pericol. Potrivit unei secţiuni din acordul utilizatorului, consumatorii care îşi încarcă imaginile în aplicaţie acceptă să predea drepturile de proprietate intelectuală asupra chipului lor şi permit Zao să le folosească imaginea în scopuri publicitare.

Reprezentanţii Zao au declarat pe Weibo că vor lua în considerare aceste îngrijorări. „Înţelegem deplin îngrijorarea oamenilor asociată chestiunilor de confidenţialitate”, a indicat compania. „Vom corecta aspectele pe care nu le-am luat în considerare, dar acest lucru necesită ceva timp”, se arată în mesaj.

Zao a fost realizată de Momo Inc, companie cunoscută în special pentru realizarea unei aplicaţii matrimoniale care s-a transformat ulterior într-un serviciu live streaming. Compania a debutat pe Bursa de Valori din SUA, New York Stock Exchange, în 2014.