Abonare

Aboneaza-te acum si profita de avantaje!

Nume
Prenume
Compania
E-mail
Telefon
Adresa
Data nasterii
Cod postal
Tara
Perioada 6 luni - 100 lei1 an - 180 lei

Plata trebuie facuta in contul RO33OTPV110000288920RO01 deschis la OTP Bank Romania.
Confirmarea platii trebuie trimisa prin Email la adresa caesar@automedia.ro sau prin posta la adresa Autofan Company, Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, bloc B, parter, ap.1, sector 1, Bucuresti, Cod Postal 014031.
Va rugam specificati pe documentul prin care faceti plata la banca "Pentru abonament caesaremporium.ro"
Dupa primirea confirmarii platii in contul mentionat veti primi la adresa de Email specificata de dvs. un nume de utilizator si o parola cu care puteti avea acces pe site.
Pentru orice alte detali, va rugam sunati la tel. 021-780.28.00


Sunt de acord cu Politica de confidentialitate

[recaptcha size:compact]

Zermatt, cea mai luxoasă stațiune de schi din Elveția

zermatt

Platforma „Skiegebiete-test” a desemnat Zermatt drept cea mai luxoasă stațiune de schi din Elveția.

Situată în cantonul elvețian Valais, stațiunea Zermatt se află la 30 de kilometri de Valea Materului, la poalele Cervinului, unul dintre cei mai fotografiați munți din lume. Aproape un sfert dintre vârfurile alpine de peste 4.000 metri încadrează perfect stațiunea de schi care, astfel, a devenit paradisul schiorilor experimentați.

Domeniul schiabil din Zermatt este considerat unul dintre cele mai bine amenajate din lume. Aerul din stațiunea elvețiană este curat și proaspăt, deoarece în oraș mai au voie să circule doar mașinile electrice. Tot la Zermatt se află și hotelul de 4 stele Riffelhaus 1853, aflat în apropiere de pistele de schi, cu o priveliște superbă, camere spațioase, jacuzzi în aer liber, saună și restaurant.